Chill* Ed Stain Turquoise/turkoosi 100ml

Varastossa

12,50


Ed Stain ammoniakkivapaat suoravärit sopivat sekä kampaamo-  että kotikäyttöön. Uskalla olla erilainen ja vapauta rohkeutesi! Käytä yhtä väriä tai yhdistele värejä cocktailin tapaan. Mikserin ja väriaineen yhdistelmällä saat esiin häikäiseviä pastellisävyjä. Anna persoonallisuutesi loistaa 10 pirteän sävyn kera.

 

Käyttö: 

Pese hiukset käyttämälläsi shampoolla ja kuivaa pyyhekuivaksi. Levitä tuote hiuksiisi sudilla, sienellä tai käsin (käytä suojakäsineitä). Kaikkia Ed Stain hiusvärejä voidaan sekoittaa keskenään, joten saat juuri haluamasi sävyn ja mahdollisuuksia on rajattomasti. Tuote pysyy hiuksissasi 10-20 pesua riippuen hiustesi huokoisuudesta. 

Saat parhaimman lopputuloksen käyttäessäsi tuotetta mahdollisimman vaaleisiin hiuksiin. Tummaan pohjaan suositellaan ensin värinpoistoa. Käytä mixer / toneria kun haluat poistaa hiuksistasi kultaisen tai kellertävän heijastuksen. Kun olet lisännyt tuotteen koko pituuksiin ja kammannut läpi niin lisää päähäsi vielä muovihuppu,

sillä lämpö parantaa lopputulosta. Tuotteen vaikutusaika on 15-30 minuuttia. Kun tuote on vaikuttanut, huuhtele hiuksia vedellä kolme minuuttia jonka jälkeen pese normaalisti shampoolla ja käytä mietoa hoitoainetta. 

 

Chill* ed stain ei siällä ammoniakkia. 

 

Varoitus: Pidä poissa lasten ulottuvilta. Hiusvärit voivat aiheuttaa allergisen reaktion. Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele 15 minuuttia ja tarvittaessa käänny lääkärin puoleen. Tuote saattaa värjätä kasvot, vaatteet tai  lempisohvasi joten ole varovainen levityksen kanssa. 

Valmistettu EU:ssa

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: HIUSVÄRIT, SUORAVÄRIT, HIUKSET