PHI COLOUR SHAMPOO 1000 ml

Varastossa

9,90


Manteliuutetta ja keratiinia sisältävä shampoo kaikille värjätyille hiuksille. Vahvistaa ja elvyttää hiuksia palauttaen luonnollista joustavuutta ja kiiltoa. Parantaa värjättyjen hiusten värinkestoa.

 

Subrina Professional PHI Colour Shampoo on suunniteltu värjättyjen hiusten hellävaraiseen puhdistamiseen ja samalla minimoimaan värin huuhtoutumisen. Värjätyt hiukset ovat usein alttiina voimakkaille käsittelyille, joten ne tarvitsevat ylimääräistä hoitoa. Colour Shampoonsisältämät ravinteet palauttavat  luonnollisen kosteuden ja vahvistavat hiuksia. Terveet ja elinvoimaiset hiukset ovat kiiltävämmät ja hiusvärin pysyvyys paranee.

 

Ainesosat:

  • Manteliuute - Mantelit ovat täynnä proteiineja, vitamiineja ja kivennäisaineita. Ne sisältävät hyviä rasvoja ja runsaasti kuitua, mutta ovat vähähiilihydraattisia. Manteliuute sitoo kosteutta ja vahvistaa hiuksia.
  • Keratiini - Keratiini on kuitumainen proteiini, joka antaa voimaa ja elastisuutta parantaen hiuksen rakennetta hiuskuidun sisällä ja pinnalla. Keratiiniuutteella on merkittävä vaikutus värjätyille hiuksille, koska vahvat ja elinvoimaiset hiukset pidentävät hiusvärin vakautta ja pysyvyyttä.

 

Käyttö: Lisää shampoo kosteisiin hiuksiin hieromalla hiuksia ja hiuspohjaa hellästi. Huuhtele hiukset huolellisesti vedellä. Parhaan tuloksen saat yhdistämällä shampoon muiden PHI Colour -sarjan tuotteiden kanssa.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: HIUKSET, HIUSTENHOITO, SHAMPOOT, Värjätyille hiuksille